fredag 29. mars 2013

Prost Hallings vei

Vårt nye hjem

10. april tar vi over vår nye leilighet. Fra da har vi sett for oss ca. 2 måneder med oppussing. Dagene fram til overtakelse bruker vi til å planlegge, samt å pakke ned ting i den nåværende leiligheten vår. For med ny bolig, kommer også salg av denne som en ringvirkning. Fotograf og takstmann kommer rett over påske, så vi har Oslo-påske i år. Når vi ser været hjemme på Sunnmøre, så skulle vi nok heller likt å være der. Men vi nyter påska her i Oslo også, både med parkturer og skiturer i marka. Boden er full i banankasser allerede, så vi har fått gjort en del praktisk også. 

Der den røde pila peker, skal vi bo

Planen med denne bloggen er først og fremst et sted for å dokumentere hva vi gjør, en mulighet til å se tilbake på prosessen senere. Men også et sted for å oppdatere venner og familie (og andre interesserte) om hvordan det går. Det kan også bli et sted for meg til å søke råd, anbefalinger eller hjelp til for eksempel fargevalg, materialer etc. 

Kjøkken og stue er de rommene vi har størst planer for


Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2003
Badet er et rom vi ikke kommer til å prioritere å pusse opp i første omgang, da dette er veldig dyrt. Rør og vann fungerer fint, og flisene går greit. Her skal vi kun bytte ut dusj og innredning. 

Skal det være en utelykt i gangen? 
Dette første blogginnlegget blir et innlegg med bilder fra prospektet, så får dere se hvilket utgangspunkt vi starta med. Du skjønner, det er litt av et prosjekt vi har bestemt oss for å gå i gang med. 
Dette er et av to soverom i leiligheten


Ønsk oss lykke til :) 2 kommentarer: