søndag 21. april 2013

Snart i mål med rivinga

Plutselig var det gått lenge siden sist. Men vi har knapt hatt tid til å sitte stille. Vi er enten på jobb/skole eller i leiligheten. Helgene har blitt utnytta spesielt godt, og vi har også fått masse besøk. Både denne og sist helg har vi hatt hjelp av et vennepar av oss, Une og James. I tillegg var Cecilie her også sist helg. Nå har vi slått ned betongveggen mellom stue, kjøkken og gang, samt hatt en god del turer til fyllinga med diverse. Får vi fiksa lekasjen i stoppeventilen til vannet nå, så får vi ned siste del av kjøkkenet også. 

Kjøkkengulvet var en del høyere enn resten, så vi må nok til med en del avretningsmasse før det blir helt bra. Ellers har vi nå bestilt kjøkkenbenk, vi var i møte nr 2 med HTH tidligere i uka, der vi hadde "helomvending" på kjøkkenet. Nå skal vi i et kort møte med de igjen på onsdag, så går kjøkken i bestilling. 

Jeg tenker jeg viser noen bilder av det vi har gjort siden sist jeg, mer effektivt enn å skrive.

Innerst under vinduet på kjøkkenet ser dere litt av det vi har kjørt på dynga. 

I hullet i veggen var det et innebaygd skap. Her skal vi bygge inn et nytt skap, men litt mer funksjonabelt enn det som var der. 

Helse, miljø og sikkerhet er viktig. Jeg har kjøpt meg vernebriller, hørselsvern og maske. Så da var jeg klar for riving av betongvegger. 

Bjarte godt i gang, her er det kroppsmakt som er tingen!

Fått ned veggen ut mot gangen. Store soverommet inn til venstre og lille soverommet inn rett fram. 

Her står jeg på gangen og tar bilde inn mot stua. Veggen rett fram og den til høyre er nå revet ned, og massene er ryddet bort! ;)


Her er fra så og si samme vinkel som bildet over, men veggen er revet helt ned. 

Så masse teglstein har vi slått ned, og enda litt til!

Gutta diskuterer hvordan de skal gjøre det, mens Une går rett på sak :)


Litt avslapping mellom slaga er også viktig. Peppes leverte pizza til oss, og vi hadde vår første middag i den nye leiligheta.


Snart skal vi bygge opp igjen, vi gleder oss!

1 kommentar:

  1. Det blir so bra ditta! :D Lika det ej ser! :)

    SvarSlett